Thursday, 3 October 2019

8 Sebab Saya Trade Forex Dan Ia Patut Jadi Sebab Untuk Anda Juga



1. KEBEBASAN MASA
Forex Trading dijalankan secara online dan ia boleh di akses menggunakan SmartPhone, jadi anda boleh melakukan di mana sahaja.

2. SAYA BOS SAYA KULI 🕴
Saya pernah bekerja makan gaji, biasalah bekerja dengan orang, perlu akur pada arahan bos. Forex trading adalah berbeza sama sekali. Mula2 part time, bila dah konsisten terus full time. 🙂

3. TAK PERLU UNIFORM ATAU KOD PAKAIAN TERTENTU 👮
Anda bebas nak pakai apa setiap hari. Tak perlu strika baju atau pakai uniform setiap hari. Lainlah jika anda gemar kerja beruniform.. 🙂

4. TIADA KAKI AMPU 👢
Kaki ampu bos sentiasa ada di mana-mana. Mereka yang paling sikit buat kerja, tapi paling banyak dapat pujian dan kenaikan pangkat dan gaji.

5. UNLIMITED INCOME 💰
Anda tentukan berapa Ribu anda mahu setiap bulan. Memang forex tiada pendapatan tetap, tetapi anda tetapkan berapa anda mahu.

6. HARI-HARI CUTI 🏖
Nikmati Hidup, Make Money Work For You. Forex boleh dijalankan secara Intraday. Maksudnya, trade sekali untuk beberapa hari. Jadi, anda tak perlu mengadap chart setiap hari.

7. TAK PERLU LAYAN KARENAH PELANGGAN 💁
Saya juga pernah berniaga online. Memang letih melayan karenah pelanggan. Yang nak diskaun, nak murah walaupun dah murah, yang nak cepat tapi bayar lambat. Suruh kita pos dululah sebab takut kena tipu dan macam-macam lagi… Trade Forex, settle semua masalah tu..

8. TAK PERLU PERGI KE PEJABAT 🏦
Forex boleh dilakukan dimana-mana, so, anda tidak perlu ke pejabat dan menghadap jalan jem. Boleh trade dari rumah je..

Sebenarnya, banyak lagi kelebihan forex trading berbanding bekerja atau berniaga, cuma bagi saya ini merupakan alasan kukuh untuk saya stay sebagai forex trader..
Share:

0 comments:

Post a Comment